ȘEDINȚĂ ORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL, JOI, 26 IULIE

ȘEDINȚĂ ORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL, JOI, 26 IULIE

Joia aceasta, de la ora 14.00, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Giurgiu aferentă lunii iulie, cu 27 de proiecte de hotărâri pe ordinea de zi.

Printre propunerile de hotărâri aflate pe masa consilierilor se numără:

– Actualizarea Regulamentului de organizare și executare a transportului de persoane, mărfuri sau bunuri în regim de taxi în municipiul Giurgiu. Actualizarea vizează dotările și culoarea caroseriei autoturismelor taxi, la alegere, de către transportatorii autorizați, în următoarele variante:

a) caroseria autoturismelor va avea culoarea galben integral în cazul în care autoturismele au altă culoare decât alb

b) caroseria autoturismelor începând cu partea de deasupra benzii șah (plafon și stâlpi de susținere) va avea culoarea galben, iar partea de sub banda șah va avea culoarea alb

– Modificarea și completarea HCL nr. 11/2017 privind aprobarea Metodologiei de acordare a cardului de călătorie pentru elevii înmatriculați în unitățile de învățământ din municipiu. Se propune modificarea termenelor de transmitere (25 ianuarie și 25 august) către operatorul de transport local a tabelelor nominale cu elevii care beneficiază de gratuitate la transportul urban, în vederea emiterii cardului de călătorie, cu acceptarea transmiterii acestor tabele pe tot parcursul anului, în baza unui proces verbal.

– Premierea elevilor de clasa a XII-a care au obținut rezultate deosebite – primele trei medii la Bacalaureat, sesiunea I, anul 2018, respectiv 9,85, 9,8 și 9,76.

– Achiziționarea de către Direcția Poliției Locale a unui aparat Analizor droguri, având în vedere creșterea numărului de constatări privind conducerea autovehiculelor pe drumurile publice din municipiul Giurgiu de către conducători auto aflați sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima modificare: 24.07.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul POLIȚIA LOCALĂ A APLICAT SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ 95 DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE ȘI 13 AVERTISMENTE SCRISE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.